LPG Expert

Renumele ne recomanda.
img

Diagnoza reparatii si reglaje sisteme GPL Arges

Consideram ca orice service ce activeaza în domeniul sistemelor GPL nu poate câstiga încrederea clientilor pe termen lung, daca nu este capabil sa ofere si servicii de diagnoza, reparatii si reglaje pentru sistemele GPL montate. Nu este corect fata de client, ca, dupa expirarea perioadei de garantie a sistemului montat, sa se refuze efectuarea reparatiilor din motive de genul încetarea colaborarii cu importatorul sistemului respectiv, lipsa interfetei sau a programului de diagnoza, lipsa cunostintelor necesare, lipsa timpului, etc.

Deoarece ne dorim sa activam în acest domeniu si într-un viitor mai îndepartat, vom oferi întotdeauna servicii de calitate si în ceea ce priveste diagnoza si repararea sistemelor GPL, astfel încât orice client sa aiba siguranta ca investitia efectuata prin montarea unui sistem GPL sa ramana profitabila si dupa expirarea perioadei de garantie. Deasemeni nu vom refuza niciodata sa oferim aceste servicii chiar si celor care au ales sa monteze sistemul GPL la un alt atelier,  fiindca suntem siguri ca în majoritatea cazurilor putem îmbunatati performantele obtinute prin corectarea erorilor de montaj si reglaj ale acestora.

Totodata vom încerca sa oferim cele mai bune servicii în ceea ce priveste diagnoza/reparatia sistemelor ce afecteaza buna functionare a sistemului GPL, cum ar fi sistemul de alimentare, sistemul de control al emisiilor poluante, sistemul de aprindere, etc... Deasemeni avem experienta in diagnosticarea si remedierea problemelor de functionare specifice motoarelor alimentate cu GPL cum ar fi: pornire greoaie a motorului, raspuns intarziat la accelerare pe benzina, rateuri de combustie, lipsa de putere, mers neregulat al motorului, oprirea motorului la schimbarea vitezelor sau la rularea " pe liber", lipsa jocului termic la supape, ineficienta catalizator, etc...