LPG Expert

Renumele ne recomanda.
img

Despre Service instalatii GAZ LPG PITESTI

DESPRE NOI

     LPG Auto Green Expert este o firma cu capital integral privat infiintata in anul 2010. Obiectul principal de activitate este montajul si întretinerea sistemelor de alimentare alternativa cu GPL. Prin calitatea serviciilor oferite am reusit sa ne impunem nu numai pe plan local, in prezent avand clienti si din alte judete.      

    CINE SUNTEM: Desi suntem o societate relativ nou infiintata, intregul personal poseda cunostinte si experienta dobandite in mai multi ani de activitate in domeniul sistemelor GPL pentru auto. Calitatea serviciilor oferite este garantata si de faptul ca oricare membru al echipei poseda cunostintele necesare pentru efectuarea integrala a oricarui montaj de sistem GPL. Consideram ca cea mai importanta publicitate o reprezinta clientii multumiti.

     CE FACEM: Nu chiar totul se repara, dar ar trebui incercat. Suntem autorizati pentru efectuarea de montaje, revizii si reparatii pentru toate sistemele GPL omologate în România. Posedam totodata cunostintele necesare pentru efectuarea reglajelor/reparatiilor precum si programele si interfetele de diagnoza pentru aceste sisteme. Din acest punct de vedere, se poate spune ca avem cea mai buna dotare pentru efectuarea de diagnoza si reglaje pentru majoritatea marcilor de sisteme GPL. Acesta este si unul din motivele pentru care avem in mod constant clienti din toate zonele tarii. Din aceleasi motive foarte multi clienti sunt indrumati catre noi inclusiv de catre alte ateliere GPL.

Pentru a consulta lista completa a sistemelor la care avem posibilitatea efectuarii de diagnoze si reglaje faceti click aici.

    CE OFERIM: Nu vom face nici un copromis in privinta calitatii produselor si serviciilor oferite. Un sistem GPL bine conceput, aduce profit nu numai producatorului, importatorului sau montatorului ci si utilizatorului final. Din acest motiv, spre deosebire de altii, NU AM AVUT SI NU VOM AVEA in oferta noastra sisteme GPL "DE UNICA FOLOSINTA".  Consideram ca datorita cheltuielilor mari de intretinere si timpului petrecut in service, astfel de sisteme nu pot corespunde scopului pentru care sunt achizitionate, anume reducerea costurilor.

     CU CE NE DEOSEBIM DE ALTII: Oricine poate efectua montajul unui sistem GPL sau poate schimba niste filtre. Insa montajul unui sistem GPL, fata de montajul unui sistem audio, necesita mult mai multa atentie. Noi consideram ca efectuarea unui astfel de montaj nu trebuie sa afecteze sub nici o forma fiabilitatea si siguranta autovehiculului. Din acest motiv respectam intotdeauna normele legislative specifice. Absolut toate reperele sunt corect fixate mecanic, totodata orice legatura electrica este cositorita si izolata corespunzator, reducand astfel ricurile aparitiei unor defecte mecanice sau electrice. Totodata suntem constienti ca un montaj corect nu este suficient fara un reglaj corespunzator. Performantele de putere si de consum sunt cele mai bune doar daca reglajul sistemului GPL este efectuat in mers, trecand prin toate regimurile uzuale de sarcina. Din acest motiv, orice sistem secvential este reglat pe un parcurs specific, dupa ce motorul a ajuns la temperatura normala de functionare.

     In ceea ce priveste diagnoza sistemelor GPL, nu schimbam niciodata elemente la intamplare, ci intotdeauna inlaturam doar piesa defecta si unde este cazul si motivul defectarii acesteia. Spre exemplu, in cazul defectarii injectoarelor GPL datorita filtrelor si reductor-vaporizatorului murdare la Dacia Logan cu GPL, unele ateliere practica doar schimbarea rampei de injectoare. Este logic ca in scurt timp acestea se vor defecta din nou. Reparatia finala si corecta va fi schimbarea acestora impreuna cu reconditionarea reductorului si inlocuirea filtrelor. Este evident ca pe ansambul reparatia corecta de la inceput ar fi evitat defectarea si implicit plata unui set de injectoare.