Experti in GPL Auto

Suntem lideri pe plan local la montajul instalatiilor GPL auto.
img

Finantare-achizitionare in rate

    Daca investiti foarte mult in combustibilul necesar pentru deplasare, puteti sa va reduceti aceste cheltuieli achizitionand in rate un sistem GPL! Reducand pretul carburantului folosit la aproape jumatate, puteti folosi restul pentru plata ratei sistemului GPL.

Este un mare avantaj caracteristic sistemelor GPL, se poate spune ca acestea se pot achita singure.

      Spre exemplu, daca ati opta pentru achizitia in rate a unui sistem GPL cu un pret de 2390 lei, daca se opteaza pentru un credit de 12 luni, rata lunara va fi mai mica de 251 lei, echivalentul economiei realizate la parcurgerea a aproximativ 1500 km lunar la un consum de 8,8l/100km GPL (corespunzator unui consum de 8l/100km benzina). Ar rezulta ca pentru un parcurs de 18 000 km /an, sistemul GPL se achita singur.*

* - Pentru aceste calcule s-a considerat ca pretul benzinei este de 5,5 lei/litru iar cel al GPL de 3,1 lei/litru, consumul mediu de benzina fiind de 8l/100km iar cel de GPL cu 10% mai mare.

Obtinerea finantarii

  - Se face direct la sediul nostru, fara a fi necesara deplasarea la sediul institutiei de creditare, rezultatul cererii fiind disponibil in aceiasi zi.

Pentru obtinerea unei finantari la Cetelem IFN SA, actele necesare sunt:

1. Act de identitate (B.I./C.I) - original

2. Adeverinta de venit de la locul de munca **

3. Fisa fiscala pentru anul fiscal anterior **

4. O factura de utilitati (electricitate, gaz, apa) sau telefon de la domiciliul solicitantului

** nu este cazul pentru pensionari, fiind necesar doar ultimul talon de pensie

Modelul de adeverinta-tip este disponibil la sediul nostru sau poate fi downloadat de la: http://www.cetelem.ro/media/27943/adeverinta-de-venit.pdf sau din sectiunea de download a siteului nostru: Descarcare documente