Experti in GPL Auto

Suntem lideri pe plan local la montajul instalatiilor GPL auto.
img

Termeni și condiții de folosire site

I. Aspecte generale

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

Informaţiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora şi în alte limbi. Accesarea şi/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

LPGExpert.ro îşi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site.

Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoştinţă orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii răspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.

II. Definiții

Termenii şi condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii de către LPG AUTO GREEN EXPERT SRL (lpgexpert.ro).

Astfel, următorii termeni vor însemna:

WEBSITE: pagină web aparţinând  LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l.,  care se află la adresa www.lpgexpert.ro, prin intermediul căruia orice persoană se poate informa cu privire la serviciile oferite de S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l.
VIZITATOR - Orice persoană fizică sau persoană juridică care accesează websitul www.lpgexpert.ro prin mijloace tehnice specifice de navigare pe internet.
Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) - toate drepturile imateriale, cum ar fi know-how, dreptul de autor şi drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificaţii - toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor, aşa cum sunt precizate în Comandă.

III. WEBSITE

Prezentul site este platforma de promovare a serviciilor oferite de S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l. situata la adresa www.lpgexpert.ro. Websitul conține informații cu privire la tipul de activități defășurate de societatea comercială LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l.

IV. Informații personale

Singurele informații personale cerute și procesate de www.lpgexpert.ro sunt acele informații pe care vizitatorul alege să le furnizeze pentru a contacta S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l. prin intermediul formularului de contact de pe pagina dedicata contactării.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de contact vor fi folosite pentru ca ulterior S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l. să poată contacta emitentul formularului de contact pentru informații suplimentare.

V. Publicitate și legături cu alte site-uri

Toate informaţiile aflate pe site (incluzând aici şi fără a se limita, texte, poze, produse, preţuri, logo-uri, reclame, promoţii, etc) care se află pe websiteul www.lpgexpert.ro, sunt proprietatea S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l. sau a furnizorilor săi şi sunt protejate conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.

Folosirea fără acordul LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru orice nelămuriri privind drepturile de autor, vă rugăm să ne contactaţi pe email: office@lpgexpert.ro

VI. Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclama pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informaţiile pot fi reproduse numai prin tipărire şi numai pentru uz personal.

Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate, în orice fel, într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fără să creeze obligaţii contractuale; cu toate precauţiile luate de LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l. produsele livrate pot diferi uşor de imagini în ceea ce priveşte culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc.

LPG AUTO GREEN EXPERT SRL s.r.l. declară faptul că toţi producătorii produselor originale prezentate prin intermediul websitului www.lpgexpert.ro - şi-au rezervat dreptul să modifice specificaţiile tehnice şi comerciale ale produselor fără notificare prealabilă.

Descrierile produselor prezentate sunt identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci în parte. Acestea corespundeau realităţii în momentul introducerii lor în website. LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l. nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele omisiuni, greşeli sau modificări apărute.

Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original. Valoarea maximă a obligaţiilor companiei LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l. faţă de orice client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l. de la acel client.

LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l. nu este răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau orice alte pierderi (chiar dacă LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l. a fost informat anterior de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesării website-ul de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la / deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
e) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

 

VII. Politica de confidențialitate

S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l.., NU este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal.

S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l.. prin intermediul websitului www.lpgexpert.ro nu stochează și nu procesează informații cu caracter personal privind vizitatorii săi.

S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l.. primește informații cu caracter personal numai prin formularul de contact pe care un vizitator alege de bunăvoie să îl completeze în vederea contactării sale ulterioare de către S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l.. pentru informații suplimentare.

VIII. Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă, în totalitate, drepturile şi obligaţiile ce decurg din vizitarea websitului www.lpgexpert.ro.

S.C. LPG AUTO GREEN EXPERT s.r.l.. reprezentată prin websitul www.lpgexpert.ro îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienţii ce manifestă comportament şi limbaj neadecvat (agresiv, vulgar, etc.)